Meer informatie over de communicatiestrategieen van Jesaijes
Een strategie is cruciaal, maar niet ingewikkeld. Het is een kwestie van de juiste mensen, de juiste informatie en een goede aanpak. Jesaijes Communicatie hakt al ruim 20 jaar met de strategische bijl en helpt u dan ook graag de meest effectieve strategie te ontwikkelen en uit te voeren.
communicatiestrategieen communicatiestrategie opstellen communicatiestrategie bepalen communicatiestrategie bepalen communicatiestrategie b2b communicatiestrategie bedrijf communicatiestrategie bij verandering communicatiestrategie boodschap communicatiestrategie communicatieplan communicatiestrategie campagne doel communicatiestrategie communicatiestrategie extern effectieve communicatiestrategie communicatiestrategie formuleren communicatiestrategie fusie huidige communicatiestrategie communicatiestrategie kennis houding gedrag communicatiestrategie interne communicatie communicatiestrategie informeren overreden communicatiestrategie intern communicatiestrategie imago communicatiestrategie klantenbinding communicatiestrategie kosten marketingstrategie communicatiestrategie marketingplan communicatiestrategie communicatiestrategie nieuw product communicatiestrategie naamsbekendheid nieuwe communicatiestrategie communicatiestrategie voor nieuw product communicatiestrategie opstellen communicatiestrategie ontwikkelen communicatiestrategie overheid communicatiestrategie overtuigen communicatiestrategie organisatie communicatiestrategie positionering communicatiestrategie plan communicatiestrategie project communicatiestrategie nieuw product communicatiestrategie reorganisatie communicatiestrategie stakeholders communicatiestrategie voor een nieuw product communicatiestrategie voor een groei product communicatiestrategie verandering communicatiestrategie voor nieuw product communicatiestrategie vaststellen communicatiestrategie van een bedrijf welke communicatiestrategie communicatiebeleid communicatiebeleidsplan communicatiebeleid en communicatiestrategie communicatiebeleid en communicatiestrategie communicatiebeleid opstellen communicatiebeleidsplan
14479
page,page-id-14479,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Communicatie

Voert u een goede dialoog met de mensen die het voortbestaan van uw organisatie in handen hebben? Kent u ze? Weet u wat ze beweegt? Positioneert u uw organisatie in het hart daarvan? Dragen uw mensen en middelen dat ook altijd uit? Samen met Jesaijes zorgt u ervoor dat uw organisatie luistert, een goede positie heeft, gevonden wordt, gewaardeerd wordt en meebeweegt met de ontwikkelingen.

 

Jesaijes Communicatie heeft ongeveer 30 jaar ervaring deze vraagstukken, profit en non-profit. Zowel de beleidsvormende fase als de motivatie van mensen en productie van middelen zijn core-business.

 

En omdat communicatie als vak zo fantastisch is, zijn er nog twee extra liefhebberijen:

Storytelling

Mijn overgrootvader was, als je van niets wist, gewoon kruier op het station van Middelburg. Maar waarom droeg hij zo weinig koffers en liep hij met prachtige jonge vrouwen over het perron? Klik hier…

 

In de kleine 30 jaar dat Jesaijes Communicatie bestaat, schreef ik -Esther- honderden verhalen. Zakelijk en persoonlijk. Voor alle gelegenheden.

Interesse? Klik hier voor contact
postiljondamour
tuin
In dc hoofdrol

Ieder mens heeft een uniek verhaal en van dit verhaal maken we een prachtig geschenk. Een jubileumgeschenk bijvoorbeeld, een afscheidsgeschenk of juist een geschenk voor een nieuwe start. ‘In de hoofdrol’ is een persoonlijk en diepgaand alternatief voor ‘de gouden pen, het horloge en de magnumfles champagne’.

 

Verhalen verbinden. Ze inspireren. Verhalen plaatsen mensen die dat verdienen in het spotlicht. Het verhaal van de oprichter herinnert voor altijd aan de basis van een bedrijf. Het verhaal van een gewaardeerde collega eert en motiveert. Het verhaal van een nieuwe directeur geeft direct helderheid over de toekomst. Een verhaal dat je vastlegt, blijft zuiver. Onaangetast door de tijd.

Interesse? Klik hier voor contact