Krijg hier een indruk van de communicatiemiddelen van Jesaijes.
Jesaijes Communicatie biedt een schat aan communicatiemiddelen aan. Meer informatie hierover vindt u op de website.
folders folder brochure, brochures, tekstschrijven tekstschrijven website tekstschrijven voor internet activerende tekst schrijven argumenterende tekst schrijven tekst schrijven flyer tekstschrijven freelance Social media websites webcare online magazines ads Presentaties prezi's powerpoint ghostwriting BROCHURES UITNODIGINGEn VERSLAGEN MAGAZINES RAPPORTAGES POSTERS ADVERTENTIES
15137
page,page-id-15137,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Communicatiemiddelen

Jesaijes Communicatie biedt de volgende communicatiemiddelen aan:

Brochures, uitnodigingen, verslagen, magazines, rapportages, posters, advertenties

Een goede tekst in een mooi jasje. Altijd met een helder doel voor ogen. Kort, krachtig en aantrekkelijk vormgegeven. Ik werk hiervoor samen met vormgevers:  vaak Mandy Veldman van KaO Design, maar ook met Janneke Vlaming van Janneke Vlaming Grafische Vormgeving of de eigen vormgever van de opdrachtgever. Favoriete fotografen zijn Clea Betlem en Johannes Timmermans, maar ook hier geldt dat eigen contacten van opdrachtgevers altijd welkom zijn.

Interesse? klik hier voor contact
passion

Beeld uit een uitnodiging voor IMMENS, door Mandy Veldman, concept i.s.m. Jesaijes – passion for speed

prezi

Beeld uit een prezi, gemaakt voor Ziut door Jesaijes – Waar gaan we naartoe met het bedrijf

Presentaties, prezi’s, powerpoints, ghostwriting

Hoe boei je een publiek en vertel je je verhaal. Heerlijke vragen waar ik graag een verhaal en beelden bij creëer. Op verzoek kan ik zelf ook presentaties geven, o.a. over non-verbale communicatie en overtuigend communiceren.

Interesse? klik hier voor contact
Social media, websites, webcare, online magazines, ads

Online communicatie heeft grenzeloos veel mogelijkheden. Zoals bij alles wat grenzeloos is, zijn de keuzes dus het moeilijkst. Wat doe je wel, wat doe je niet. En hoe doe je het goed? Ook online helpt Jesaijes u graag vooruit.

Interesse? klik hier voor contact
site

Beeld uit de Jesaijes website 😉

network

Beeld uit de presentatie over netwerken en conversational responsibility

Dagvoorzitterschap & procesbegeleiding

Een deelnemer aan een discussie zit nooit alleen op z’n stoel. Hij of zij heeft opdrachten meegekregen, er spelen herinneringen, er zijn belangen en er is behoefte aan succes. Dat besef is nodig om respectvol mensen met elkaar te verbinden zodat ze samen een doel bereiken. Jesaijes doet dat graag en regelmatig.

Interesse? klik hier voor contact

Enkele voorbeelden