In de hoofdrol - Jesaijes Communicatie BV
21485
page,page-id-21485,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
tuin

Foto: Jean Franssen

In de hoofdrol

Ieder mens heeft een uniek verhaal en van dit verhaal maken we een prachtig geschenk. Een jubileumgeschenk bijvoorbeeld, een afscheidsgeschenk of juist een geschenk voor een nieuwe start. ‘In de hoofdrol’ is een persoonlijk en diepgaand alternatief voor ‘de gouden pen, het horloge en de magnumfles champagne’.

 

Verhalen verbinden. Ze inspireren. Verhalen plaatsen mensen die dat verdienen in het spotlicht. Het verhaal van de oprichter herinnert voor altijd aan de basis van een bedrijf. Het verhaal van een gewaardeerde collega eert en motiveert. Het verhaal van een nieuwe directeur geeft direct helderheid over de toekomst. Een verhaal dat je vastlegt, blijft zuiver. Onaangetast door de tijd.

INTERVIEW
INTERVIEW
Esther Damman houdt een diepgaand interview met de persoon in de hoofdrol. Ze schrijft een concept en verwerkt reacties. Zodra de geïnterviewde volledig gelukkig is met het stuk, start de vormgeving.
FOTO'S
FOTO'S
Jean Franssen verzorgt de fotografie van ‘In de hoofdrol’. “Als creatief gevoelsmens met oog voor detail ga ik geen uitdaging uit de weg. Niks geeft me meer voldoening dan ervoor te zorgen dat het plaatje past.”
CADEAU
CADEAU
Het cadeau kan diverse vormen aannemen. De vorm van een schitterend boek bijvoorbeeld, of een online magazine, een website, een krant, een artikel, een ‘perkamentrol’, een A1; alles is mogelijk.