Samenwerken met Jesaijes Communicatie.
Hier vindt u een overzicht van de verschillende manieren waarop u Jesaijes Communicatie kunt inhuren. Op interim- project of uurbasis en als mobiele brigade.
interim interim communicatiespecialist medewerker communicatie tijdelijk freelance o-urencontract fixed price flexibel contract
19803
page,page-id-19803,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
summer-814679_640

Shutterstock 187185680

Inhuur op interimbasis

U kunt mij, Esther Damman, inhuren op interimbasis voor tijdelijke communicatieleiding en -ondersteuning in verband met projecten, ziekte, zwangerschap of vakanties.

Interesse? klik hier voor contact
Mobiele communicatiebrigade

Bedrijven zijn steeds meer netwerken van mensen die werken vanuit verschillende locaties. Dit brak de markt open voor de mobiele communicatiebrigade. Wat houdt het in? U heeft, als MKB-directie, uw eigen communicatieadviseur waar u altijd een beroep op kunt doen en die weet wat er speelt. Iemand die snel kan handelen als dat nodig is. Maar mijn bureau staat niet bij u op kantoor en ik sta ook niet op de loonlijst. Zo heeft u wel de deskundigheid in huis, terwijl u alleen kosten maakt als dat noodzakelijk is.

Interesse? Klik hier voor contact
fast-1281628_640

Wooden motorcycle, Art from Thailand

streetart-design-vol11-2

Streetart, artist unknown. Do you have more information? Hope to hear from you.

Inhuur op uurbasis

Door de 25 jaar ervaring met ruim 80 opdrachtgevers, werk ik effectief & efficiënt. Hierdoor geven de meeste vaste opdrachtgevers de voorkeur aan inhuur op uurbasis.

Interesse? Klik hier voor contact
Inhuur op projectbasis

Wanneer een project relatief voorspelbaar is, kunt u inhuren op projectbasis. Dit betekent een fixed price & veel zekerheid op het gebied van deadlines en resultaten.

Interesse? Klik hier voor contact
the-bather-or-the-diver-18771

The Bather, or The Diver, 1877 (oil on canvas), Caillebotte, Gustave (1848-94) / Musee des Beaux-Arts, Agen, France / Giraudon / The Bridgeman Art Library