Meer informatie over Jesaijes Communicatie in Maastricht.
Jesaijes Communicatie is een bureau voor communicatiebeleid, communicatiemiddelen communicatietraining en verandertrajecten.
Jesaijes jesayes jesajes communicatie maastricht limburg adviesbureau strategie beleid marketing communicatie verandertrajecten
18629
page,page-id-18629,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Esther-Damman

Drs. Esther Damman

Academisch opgeleid (diverse studies), ruim 25 jaar ervaring met communicatie in de breedste zin van het woord. Trainer, schrijver, communicatiemanager en sparring partner van directies. Eigenaar Jesaijes Communicatie BV (sinds 1997). Werkzaam voor overheden (landelijk, provinciaal en gemeentelijk), semi-overheden en bedrijfsleven (vaak technisch, maar ook zeer regelmatig binnen de zorgsector en commerciële dienstverlening).

DE BLOGS

Om een indruk te geven van m’n werk, maar ook met de hoop direct iets te kunnen betekenen, neem ik soms filmpjes op.

Wat te doen, als het het even echt niet meer weet? Scheiden is een beproefd recept om van tijd tot tijd flink in de put te zitten. Is er dan nog iets mogelijk?

Complimenten kunnen zeer waardevol zijn. Let wel n beetje op om misverstanden te voorkomen en ken je eigen -mogelijk verborgen- agenda.

Hoe ontdek je direct wat voor vlees je in de kuip hebt bij een ontmoeting? Schud de handen en weet direct heel veel meer…

Hoe vergroot je je invloed als mensen je proberen te overrulen? Hoe zorg je ervoor dat ze meegaan in jouw visie zonder het gevecht aan te gaan?

Lachen… hartverwarmend maar let op! Inclusief een tip voor ambitieuze mannen en vrouwen.

summer-814679_640

Shutterstock 187185680

Inhuur op interimbasis

U kunt mij, Esther Damman, inhuren op interimbasis voor tijdelijke communicatieleiding en -ondersteuning in verband met projecten, ziekte, zwangerschap of vakanties.

Interesse? klik hier voor contact
Mobiele communicatiebrigade

Bedrijven zijn steeds meer netwerken van mensen die werken vanuit verschillende locaties. Dit brak de markt open voor de mobiele communicatiebrigade. Wat houdt het in? U heeft, als MKB-directie, uw eigen communicatieadviseur waar u altijd een beroep op kunt doen en die weet wat er speelt. Iemand die snel kan handelen als dat nodig is. Maar mijn bureau staat niet bij u op kantoor en ik sta ook niet op de loonlijst. Zo heeft u wel de deskundigheid in huis, terwijl u alleen kosten maakt als dat noodzakelijk is.

Interesse? Klik hier voor contact
fast-1281628_640

Wooden motorcycle, Art from Thailand

streetart-design-vol11-2

Streetart, artist unknown. Do you have more information? Hope to hear from you.

Inhuur op uurbasis

Door de 25 jaar ervaring met ruim 80 opdrachtgevers, werk ik effectief & efficiënt. Hierdoor geven de meeste vaste opdrachtgevers de voorkeur aan inhuur op uurbasis.

Interesse? Klik hier voor contact
Inhuur op projectbasis

Wanneer een project relatief voorspelbaar is, kunt u inhuren op projectbasis. Dit betekent een fixed price & veel zekerheid op het gebied van deadlines en resultaten.

Interesse? Klik hier voor contact
the-bather-or-the-diver-18771

The Bather, or The Diver, 1877 (oil on canvas), Caillebotte, Gustave (1848-94) / Musee des Beaux-Arts, Agen, France / Giraudon / The Bridgeman Art Library