Esther/Jesaijes op social media
Meer informatie over Jesaijes Communicatie in Maastricht.
Jesaijes Communicatie is een bureau voor communicatiebeleid, communicatiemiddelen communicatietraining en verandertrajecten.
Jesaijes jesayes jesajes communicatie maastricht limburg adviesbureau strategie beleid marketing communicatie verandertrajecten
18629
page,page-id-18629,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Esther-Damman

Drs. Esther Damman

Wat beweegt mensen? Hoe zitten we in elkaar en vooral: hoe bereik je met communicatie de ander? Hoe overtuig je, hoe raak je, hoe kom je daadwerkelijk in invloedrijk contact? Jesaijes Communicatie is opgericht in 1997 omdat ik, Esther Damman, als het ware al sinds 1968 antwoorden op deze vragen zoek en vind.

 

De bronnen van antwoord zijn talrijk: biologie, psychologie, sociologie, neurologie, systeemkunde, veranderkunde, bedrijfskunde, et cetera. Iedere dag biedt weer nieuwe aanknopingspunten. Van privé, met gezin en vrienden, tot en met de zakelijke samenwerking met inmiddels ruim 80 opdrachtgevers (profit en non-profit). Het zijn opdrachtgevers waar ik soms al meer dan 15 jaar voor werk. Intens gelukkig ben ik daarmee.

 

Mijn opdrachtgevers hebben vaak niet zoveel met de vragen die ik mezelf stel over menselijke invloed. Ze willen gewoon een communicatiestrategie die werkt. Een training die effect heeft. Communicatiemiddelen die raken. Amuseren. Overtuigen. En dat is dan ook exact wat ik met Jesaijes Communicatie bereik.

 

summer-814679_640

Shutterstock 187185680

Inhuur op interimbasis

U kunt mij, Esther Damman, inhuren op interimbasis voor tijdelijke communicatieleiding en -ondersteuning in verband met projecten, ziekte, zwangerschap of vakanties.

Interesse? klik hier voor contact
Mobiele communicatiebrigade

Bedrijven zijn steeds meer netwerken van mensen die werken vanuit verschillende locaties. Dit brak de markt open voor de mobiele communicatiebrigade. Wat houdt het in? U heeft, als MKB-directie, uw eigen communicatieadviseur waar u altijd een beroep op kunt doen en die weet wat er speelt. Iemand die snel kan handelen als dat nodig is. Maar mijn bureau staat niet bij u op kantoor en ik sta ook niet op de loonlijst. Zo heeft u wel de deskundigheid in huis, terwijl u alleen kosten maakt als dat noodzakelijk is.

Interesse? Klik hier voor contact
fast-1281628_640

Wooden motorcycle, Art from Thailand

streetart-design-vol11-2

Streetart, artist unknown. Do you have more information? Hope to hear from you.

Inhuur op uurbasis

Door de 25 jaar ervaring met ruim 80 opdrachtgevers, werk ik effectief & efficiënt. Hierdoor geven de meeste vaste opdrachtgevers de voorkeur aan inhuur op uurbasis.

Interesse? Klik hier voor contact
Inhuur op projectbasis

Wanneer een project relatief voorspelbaar is, kunt u inhuren op projectbasis. Dit betekent een fixed price & veel zekerheid op het gebied van deadlines en resultaten.

Interesse? Klik hier voor contact
the-bather-or-the-diver-18771

The Bather, or The Diver, 1877 (oil on canvas), Caillebotte, Gustave (1848-94) / Musee des Beaux-Arts, Agen, France / Giraudon / The Bridgeman Art Library