Esther/Jesaijes op social media
Persoonlijk Communiqué - Jesaijes Communicatie BV
21485
page,page-id-21485,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
photo-1471341971476-ae15ff5dd4ea

Photo by Alexander Dummer on Unsplash

Uit diep respect

Soms voel je diep respect omdat mensen zijn wie ze zijn. Respect voor hoe ze het leven leiden, hoe ze een bedrijf leiden, een klap te boven kwamen, of je voelt dankbaarheid voor de liefdevolle basis die ze je hebben gegeven.

 

Speciaal voor hen kunt u een Persoonlijk Communiqué laten schrijven. Dit is een document waarin de persoon volop naar voren komt. Waarden, drijfveren; de essentie van iemand is zorgvuldig verwoord. Respectvol. Liefdevol. Humorvol…

 

Het wordt mooi opgemaakt en eventueel aangevuld met een professioneel genomen foto. Zo blijft altijd duidelijk waarom deze persoon zo waardevol is.

 

Een prachtig cadeau voor iedereen die altijd belangrijk blijft.

VOOR LIEFDEVOLLE OUDERS EN FAMILIELEDEN
VOOR LIEFDEVOLLE OUDERS EN FAMILIELEDEN
Het is het bijzondere vervolg op de reeks ‘Mam/Pap/Opa/Oma vertel ‘ns…’ Een document waarin kleinkinderen en achterkleinkinderen, als ze oud genoeg zijn om het volledig te begrijpen, hun roots zien beschreven.
VOOR GEWAARDEERDE COLLEGA'S
VOOR GEWAARDEERDE COLLEGA'S
Bij een bedrijfsopvolging bijvoorbeeld, een jubileum of een afscheid is het van belang de waarden, normen, visies en levenswijsheid van iemand goed te omschrijven. Dat gebeurt in een Persoonlijk Communiqué.
VOOR EEN KLEIN BEETJE TROOST
VOOR EEN KLEIN BEETJE TROOST
Wanneer iemand ongeneeslijk ziek is en veel te jong dreigt te overlijden, kan in een Persoonlijk  Communiqué de weergaloos waardevolle woorden van iemand zorgvuldig worden vastgelegd.

Hoe gaat het in z’n werk. Eerst vindt een uitgebreid interview plaats. Dat leidt tot een tekst die wordt voorgelegd aan de geïnterviewde. Na aanpassing totdat de geïnterviewde helemaal gelukkig is met de tekst, wordt het geheel fraai opgemaakt. De geïnterviewde heeft daarbij zelf de keuze of er een professioneel genomen foto bij wordt geplaatst.

Klik hier en neem, voor meer informatie en een prijsindicatie, contact op met Esther Damman