Jesaijes Communicatie BV | Jesaijes Communicatie
Jesaijes Communicatie, adviesbureau in Maastricht - Voor trainingen, leergangen (persoonlijke ontwikkeling), storytelling en communicatiemanagement.
Communicatie training leergang persoonlijke ontwikkeling communicatiebureau tekstschrijven copywriting communicatiestrategie bureau Maastricht Esther Damman promotie plan marketing
15070
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15070,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Sorry, no posts matched your criteria.

 • All
 • Business
 • Design
 • Identity
 • Illustration
 • Leergang/trainingen
 • Opdrachtgevers
 • Photography

Leergang Persoonlijke Effectiviteit

Zou je graag beter doorgronden wat er gebeurt binnen teams, tussen collega’s en privé? Zou je graag ontdekken op welke manier je meer invloed hebt? Wil je anderen beter begrijpen en zelf beter begrepen worden? Volg dan de leergang Persoonlijke Effectiviteit.

 

De leergang bestaat uit diverse werkvormen:

 • persoonlijke ontmoetingen / reflectie
 • training & intervisie
 • praktische literatuur-, film- en videostudie
 • skypegesprekken

 

Communicatie is in deze leergang een breed begrip. We gaan veel verder dan het oppervlakkige ‘zender boodschap ontvangermodel’. Communicatie is een mix van vakgebieden. Biologie doorgrondt ons reptielenbrein culturele antropologie toont de rijkdom van het verschil. Psychologie richt zich met succes naar binnen, terwijl sociologie dan weer het contact met de anderen als focus heeft. Organisatiekunde en doorgrondt het systeem. Binnen de leergang komen alle inzichten samen.

 

De leergang Persoonlijke Effectiviteit is bestemd voor iedereen die wil groeien, zowel prive als op het gebied van leiderschap, coaching, sales, gespreksvoering en hulpverlening.

 

Praktische informatie
Niveau: HBO & academisch
Studiebelasting: 25 uur
Kosten: 950 euro (ex. BTW)
Start: ieder kwartaal

Zowel overdag als ’s avonds te volgen.

Wil je meer weten over de leergang? Mail: e.damman@communicatiesite.nl.

Leergang Core Interaction

DON-BINNENDIJK1-300x300

Een prachtige leergang, ontwikkeld door Don Binnendijk, certified senior (team) coach (EMCC / NOBCO), senior docent, ervaren procesbegeleider en pianist.

 

“Leiderschap in de 21e eeuw vraagt om een nieuwe focus”, aldus Don, “kijk, werk en stuur op interactie, dat is CORE-interaction. Verbeter met CORE-interaction de samenwerking en bereik het omvangrijke resultaat dat in potentie aanwezig is zodra mensen met een vrijwel onbegrensde hoeveelheid kennis, ervaring en inzicht daadwerkelijk samen aan dezelfde doelen werken.”

 

Klik hier en lees de publicatie van Jol Stoffers en Don Binnendijk die aan de basis van de leergang ligt.

Klik hier voor meer informatie over de leergang, waaraan ik een bescheiden bijdrage lever.logo

Klik hier voor het factsheet over de Leergang Core Interaction

Training Effectief Communiceren – Zuyd Professional

logoWil jij effectiever en overtuigender communiceren? Wil je beter begrijpen wat er tussen mensen speelt (en bij jezelf) zodra er wordt gecommuniceerd? Zoek je naar je extra ‘gereedschap’ om meer invloed te krijgen, problemen op te lossen en miscommunicatie te voorkomen?

 

Dan is Effectief Communiceren, een training die ik geef voor Zuyd Professional, een aanrader. De groepen zijn klein en alles draait om de leerdoelen van de trainees. De sfeer is veilig en positief, terwijl de inzichten die je doet ook confronterend kunnen zijn. Je leert veel over jezelf en over anderen. Je ‘speelt’ met de vele mogelijkheden die er zijn om op het werk (en privé) meer te bereiken met communicatie.

 

Klik hier voor meer informatie over de training en/of kijk op onderstaand filmpje om een beeld te krijgen van wat je mag verwachten.

Training Non-verbale communicatie

Mensen geven ongelofelijk veel prijs met hun lichaam. Hoe ze je hand schudden zegt alles over de positie die ze (denken te) hebben. Hoe ze lachen zegt veel over oprechtheid, de ogen, de richting waarop de voeten wijzen, de frons, de make up… Wie zich verdiept in non-verbale communicatie doorziet vreselijk veel.

 

Bovendien is de training Non-verbale communicatie puur genieten. We kijken, we zien, we relatieveren, je kijkt naar wat je zelf prijsgeeft, op de mooiste locaties…. De training duurt 2 x 4 uur.

 

Wil je meer weten over de training? Mail: e.damman@communicatiesite.nl of kijk naar onderstaande filmpjes, als je in de gelegenheid bent.

Om een indruk van de leergangen en trainingen te krijgen: