Jesaijes Communicatie BV | Training A
20033
page-template-default,page,page-id-20033,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Startpagina

Effectiever communiceren is een bijzondere training. Zoals u in een restaurant via een menukaart kiest wat u het lekkerst vindt, zo bepaalt u voor de training zelf wat u leert. U bereikt vervolgens uw leerdoelen. Aantoonbaar. Een effectmeting toont de resultaten aan, voor uzelf en de organisatie waarvoor u werkt. De kern van het programma bestaat uit vijf avonden waarin u vaak niet eens in de gaten heeft dat u aan het trainen bent. Het zijn avonden die door oud-cursisten getypeerd worden als ‘boeiend en bijzonder’. Met veel respect en de nodige humor krijgt u inzicht in uzelf en uw communicatie met anderen. Door het blended learningprincipe is de training zeer afwisselend. Praktijkcases, 90°, 270° en 360° feedback, video en een werkboek maken allemaal deel uit van het aanbod.

 

Voor wie interessant?
Deze training is ontwikkeld voor mensen die op een prettige én aantoonbaar succesvolle wijze effectiever willen communiceren. Mensen die meer willen bereiken als ze praten, meer willen horen als ze luisteren en meer willen zien als ze kijken (o.a. non-verbale communicatie).

Inleiding (met spicy titel uiteraard)

EFFECT

 1. Visual Page Builder Included
 2. Many Customizable Options
 3. Interactive Page Elements
 4. Completely Customizable
 5. Free & Dedicated Support
 6. Fully responsive layout

AAN BOD KOMT O.A.

 1. Visual Page Builder Included
 2. Many Customizable Options
 3. Interactive Page Elements
 4. Completely Customizable
 5. Free & Dedicated Support
 6. Fully responsive layout

INFORMATIE

Locatie: Maastricht / in overleg

Startdatum: 14 september 2015

Keuze: 's avonds of overdag

Kosten: 900 euro

Excl. BTW, incl. studiemateriaal